Extra werkplekje

In alle eerlijkheid heb ik geen behoefte aan een extra werkplek want ik heb een eigen zolder/werkkamer die alles heeft wat ik nodig heb. Met dit warme weer is het daar echter niet altijd even aangenaam toeven en dus daal ik graag af naar lagere regionen in mijn huis om daar rustiger en koeler te zitten met mijn netbook.

Nu is een 10,1″ netbook zelf ook niet optimaal om aan een tafel wat te doen en dus heb ik m.b.v. nieuwe accessoires het wat aangekleed. Een Zalman notebook koeler die ook als standaard fungeert om wat ruimte te maken, een klein draadloos toetsenbord met ienieminie Unifying USB ontvangertje en een draadloze muis die op hetzelfde ontvangertje aangesloten kan worden.

Werkt gelijk een stuk fijner.

Raymond Snijders

Sinds 1995 houdt Raymond zich bezig met de combinatie van ICT, bibliotheken en onderwijs vanuit het perspectief van (vooral) de bibliotheek en informatievoorziening. Thans is hij werkzaam bij de Hogeschool Windesheim als senior informatiebemiddelaar en houdt hij zich bezig met de digitale bibliotheek, contentlicenties, ebooks en auteursrecht. Over deze onderwerpen en de impact die ze (kunnen) hebben op het onderwijs en bibliotheken blogt hij sinds 2006 op zijn Vakblog. In 2013 won hij de Victorine van Schaickprijs voor zijn blog.

Comments (3) Write a comment

  1. Hehe, ja, ik had dat toetsenbordje in 1 van je uitpakfilmpjes gezien. Bevalt prima hoewel ik wel moet wennen aan de fors kleinere cursortoetsen.

    Reply

Leave a Reply

Required fields are marked *.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  • © 2006- 2019 Vakblog – werken met informatie
    Aangedreven door WordPress en duizenden liters koffie // Theme: Tatami van Elmastudio
Top