Tab-management

Ik heb meestal, expres, niet meer dan zo’n 10 tabbladen openstaan in mijn browser. Dat doe ik omdat het anders lastig lezen wordt wat er op dat tabblad te vinden is of, nog erger, dat ik moet gaan scrollen om de tabs te benaderen. Ik sleep tabs die gerelateerd zijn naar elkaar toe maar echt heel handig vind ik dat nog niet gaan eigenlijk.

Ik niet alleen kennelijk.

Firefox is bezig met Tab Candy. Een nieuwe feature voor het beheren van tabs in de komende Firefox 4 release. Bekijk het onderstaande filmpje maar eens en zeg me dat je er niet enthousiast van wordt?

An Introduction to Firefox’s Tab Candy from Aza Raskin on Vimeo.

Raymond Snijders

Sinds 1995 houdt Raymond zich bezig met de combinatie van ICT, bibliotheken en onderwijs vanuit het perspectief van (vooral) de bibliotheek en informatievoorziening. Thans is hij werkzaam bij de Hogeschool Windesheim als senior informatiebemiddelaar en houdt hij zich bezig met de digitale bibliotheek, contentlicenties, ebooks en auteursrecht. Over deze onderwerpen en de impact die ze (kunnen) hebben op het onderwijs en bibliotheken blogt hij sinds 2006 op zijn Vakblog. In 2013 won hij de Victorine van Schaickprijs voor zijn blog.

Comments (3) Write a comment

 1. sweeeeeeeeeeeet!! Hier word ik intens gelukkig van. Vooral die ‘save for later’ is mijn redding. En nouja, alles eigenlijk wel :-)

  Dank weer, goed blog dit :)

  Reply

 2. Pingback: Tweets that mention Tab-management -- Topsy.com

 3. Ik ben er zo eentje die tabs dichtgooit, ik hou niet van veel tabs die open staan, maar dit is wel heel mooi.

  Reply

Leave a Reply

Required fields are marked *.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 • © 2006- 2019 Vakblog – werken met informatie
  Aangedreven door WordPress en duizenden liters koffie // Theme: Tatami van Elmastudio
Top