Regeerakkoord als tagcloud

Met nemen het (concept) regeerakkoord, kopieert alle woorden naar een tekstbestandje en laadt dat in Tagxedo. Lidwoorden, voegwoorden, voorzetsels e.d. hale men eruit en de essentie is gelijk duidelijk.

(klik op de afbeelding voor iets grotere versie)

Raymond Snijders

Sinds 1995 houdt Raymond zich bezig met de combinatie van ICT, bibliotheken en onderwijs vanuit het perspectief van (vooral) de bibliotheek en informatievoorziening. Thans is hij werkzaam bij de Hogeschool Windesheim als senior informatiebemiddelaar en houdt hij zich bezig met de digitale bibliotheek, contentlicenties, ebooks en auteursrecht. Over deze onderwerpen en de impact die ze (kunnen) hebben op het onderwijs en bibliotheken blogt hij sinds 2006 op zijn Vakblog. In 2013 won hij de Victorine van Schaickprijs voor zijn blog.

Comment (1) Write a comment

  1. […] Tagxedo-woordenwolk zich ook meteen tot manipulatie. Vink de woorden kabinet en Nederland uit en de woordenwolk over het regeerakkoord van VVD en CDA gaat er opeens heel anders uitzien, althans maakt bij eerste […]

    Reply

Leave a Reply

Required fields are marked *.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  • © 2006- 2021 Vakblog – werken met informatie
    Aangedreven door WordPress en duizenden liters koffie // Theme: Tatami van Elmastudio
Top