Een fijn en gelukkig 2011

Restanten vuurwerk liggen op mijn zolder-dak-raam en dan weet je het wel: het is weer het begin van een nieuw jaar. Een nieuw decennium zelfs en 2011, of MMXI dat Google ietwat misbruikt in haar logo vandaag, heeft ook wel een beetje een futuristische klank.

Einde van iets ouds en een nieuw begin, dat is waar 1 januari voor staat maar, wellicht door de wat korte nachtrust, ik ben niet zo filosofisch ingesteld. Het is gewoon weekend en maandagochtend moet ik ook gewoon weer vroeg op naar werk.

Goede voornemens?  Die heb ik altijd wel maar die moet je nooit uitspreken voor het (onvermijdelijke) geval dat je ze toch niet doet en daar vervolgens nog op aangesproken wordt ook. Eentje dan? Vooruit, in 2011 wil ik dit weblog veel frequenter gaan voorzien van verse blogpostjes. Mag je me op aanspreken op 31 december 2011 als je het niet voldoende vond.

Raymond Snijders

Sinds 1995 houdt Raymond zich bezig met de combinatie van ICT, bibliotheken en onderwijs vanuit het perspectief van (vooral) de bibliotheek en informatievoorziening. Thans is hij werkzaam bij de Hogeschool Windesheim als senior informatiebemiddelaar en houdt hij zich bezig met de digitale bibliotheek, contentlicenties, ebooks en auteursrecht. Over deze onderwerpen en de impact die ze (kunnen) hebben op het onderwijs en bibliotheken blogt hij sinds 2006 op zijn Vakblog. In 2013 won hij de Victorine van Schaickprijs voor zijn blog.

Leave a Reply

Required fields are marked *.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  • © 2006- 2021 Vakblog – werken met informatie
    Aangedreven door WordPress en duizenden liters koffie // Theme: Tatami van Elmastudio
Top