The Fantastic Flying Books of Mr. Morris Lessmore

Vorig jaar heb ik meteen de iPad app gekocht en hem 2x voorgelezen aan mijn kinderen die ademloos luisterden en meededen aan de interactieve spelletjes die in de app zaten. Ik wist wel dat er (oud) medewerkers van Pixar aan gewerkt hadden maar wist dan weer niet dat het ook een korte animatiefilm was voordat het een app werd.

Eergisteren is de animatiefilm genomineerd voor een Oscar (voor Best Animated Short) en is deze nu zowel via de site van de studio te bekijken als via YouTube. Neem er gewoon even die 15 minuten de tijd voor.

Raymond Snijders

Sinds 1995 houdt Raymond zich bezig met de combinatie van ICT, bibliotheken en onderwijs vanuit het perspectief van (vooral) de bibliotheek en informatievoorziening. Thans is hij werkzaam bij de Hogeschool Windesheim als senior informatiebemiddelaar en houdt hij zich bezig met de digitale bibliotheek, contentlicenties, ebooks en auteursrecht. Over deze onderwerpen en de impact die ze (kunnen) hebben op het onderwijs en bibliotheken blogt hij sinds 2006 op zijn Vakblog. In 2013 won hij de Victorine van Schaickprijs voor zijn blog.

Comments (2) Write a comment

Leave a Reply

Required fields are marked *.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  • © 2006- 2021 Vakblog – werken met informatie
    Aangedreven door WordPress en duizenden liters koffie // Theme: Tatami van Elmastudio
Top