Een Oscar voor The Fantastic Flying Books of Mr. Morris Lessmore

Toen ik er vorige maand over schreef was die net genomineerd. Nu heeft de korte animatie The Fantastic Flying Books of Mr. Morris Lessmore ook daadwerkelijk de Oscar gewonnen voor beste korte animatiefilm. Terecht.

Kijk het gerust nog een keer hieronder en als je een iPad hebt, er is ook een hele mooi interactieve prentenboek versie te koop met dezelfde titel.

Raymond Snijders

Sinds 1995 houdt Raymond zich bezig met de combinatie van ICT, bibliotheken en onderwijs vanuit het perspectief van (vooral) de bibliotheek en informatievoorziening. Thans is hij werkzaam bij de Hogeschool Windesheim als senior informatiebemiddelaar en houdt hij zich bezig met de digitale bibliotheek, contentlicenties, ebooks en auteursrecht. Over deze onderwerpen en de impact die ze (kunnen) hebben op het onderwijs en bibliotheken blogt hij sinds 2006 op zijn Vakblog. In 2013 won hij de Victorine van Schaickprijs voor zijn blog.

Comment (1) Write a comment

Leave a Reply

Required fields are marked *.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  • © 2006- 2021 Vakblog – werken met informatie
    Aangedreven door WordPress en duizenden liters koffie // Theme: Tatami van Elmastudio
Top