TEDTalk Frank Warren: Half a million secrets

De TEDTalk van deze zondag gaat over geheimen. Wie heeft ze niet? Ik was in elk geval onder de indruk van deze TEDTalk.

“Secrets can take many forms — they can be shocking, or silly, or soulful.” Frank Warren, the founder of PostSecret.com, shares some of the half-million secrets that strangers have mailed him on postcards.

Frank Warren is the creator of the PostSecret Project, a blog full of secrets anonymously shared via postcard.

@ TEDTalks are distributed under a Creative Commons (CC) license.

#

Raymond Snijders

Sinds 1995 houdt Raymond zich bezig met de combinatie van ICT, bibliotheken en onderwijs vanuit het perspectief van (vooral) de bibliotheek en informatievoorziening. Thans is hij werkzaam bij de Hogeschool Windesheim als senior informatiebemiddelaar en houdt hij zich bezig met de digitale bibliotheek, contentlicenties, ebooks en auteursrecht. Over deze onderwerpen en de impact die ze (kunnen) hebben op het onderwijs en bibliotheken blogt hij sinds 2006 op zijn Vakblog. In 2013 won hij de Victorine van Schaickprijs voor zijn blog.

Leave a Reply

Required fields are marked *.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  • © 2006- 2019 Vakblog – werken met informatie
    Aangedreven door WordPress en duizenden liters koffie // Theme: Tatami van Elmastudio
Top