Meer techniek, meer geld en meer Skylanders met Skylanders Giants

Anderhalve dag voordat het vervolg op Skylanders in Amerika in de winkels ligt, kunnen we in Nederland al genieten van dit nieuwe maar vertrouwd portemonnee-leegslurpend spel. Een dag waar wij als ouders met vrees naar uitkeken maar waar onze oudste al ruim een maand met glinsterende ogen op zat te wachten.

Skylanders Giants is het onvermijdelijke vervolg op de eerste Skylanders titel die niet alleen in ons huis insloeg als een bom. Was je al bijna bankroet gegaan doordat je alle 32 Skylanders poppetjes verzameld had, de Adventure Packs en de eventuele merchandise? Het vervolg doet er nog een schepje bovenop door niet alleen 8 nieuwe Reuzen Skylanders te introduceren maar ook 8 nieuwe ‘kleine’  Skylanders uit te brengen. Sinterklaas en de Kerstman weten alvast wat ze te wachten staat.

Ook de techniek in de Skylanders poppetjes heeft een upgrade gekregen want met 8 Lightcore Skylanders -die ook in de reguliere variant beschikbaar zijn- kun je nu zelfs in het donker spelen. Deze Skylanders lichten op zodra je ze op de Portal of Power plaatst. Net als de ogen van mijn kinderen dus.

Maar nu genoeg gekletst en geblogd want er moet gespeeld worden. Kaos is teruggekeerd naar Skylands en die wereld heeft onze hulp nodig!

Raymond Snijders

Sinds 1995 houdt Raymond zich bezig met de combinatie van ICT, bibliotheken en onderwijs vanuit het perspectief van (vooral) de bibliotheek en informatievoorziening. Thans is hij werkzaam bij de Hogeschool Windesheim als senior informatiebemiddelaar en houdt hij zich bezig met de digitale bibliotheek, contentlicenties, ebooks en auteursrecht. Over deze onderwerpen en de impact die ze (kunnen) hebben op het onderwijs en bibliotheken blogt hij sinds 2006 op zijn Vakblog. In 2013 won hij de Victorine van Schaickprijs voor zijn blog.

Comments (2) Write a comment

Leave a Reply

Required fields are marked *.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  • © 2006- 2021 Vakblog – werken met informatie
    Aangedreven door WordPress en duizenden liters koffie // Theme: Tatami van Elmastudio
Top