Het gehele regeerakkoord als tagcloud

Als je het regeerakkoord pakt, dat omzet naar tekstbestand en vervolgens aan Tagxedo geeft voor een tagcloud, dan zie je misschien niet gelijk wat de plannen zijn van het nieuwe kabinet maar bepaalde woorden springen er dan wel uit. Mits je de lidwoorden weghaalt natuurlijk.

Twee jaar geleden leek het kabinet vooral meer van zichzelf te willen, dit jaar niet als toen.

#

Raymond Snijders

Sinds 1995 houdt Raymond zich bezig met de combinatie van ICT, bibliotheken en onderwijs vanuit het perspectief van (vooral) de bibliotheek en informatievoorziening. Thans is hij werkzaam bij de Hogeschool Windesheim als senior informatiebemiddelaar en houdt hij zich bezig met de digitale bibliotheek, contentlicenties, ebooks en auteursrecht. Over deze onderwerpen en de impact die ze (kunnen) hebben op het onderwijs en bibliotheken blogt hij sinds 2006 op zijn Vakblog. In 2013 won hij de Victorine van Schaickprijs voor zijn blog.

Comments (6) Write a comment

Leave a Reply

Required fields are marked *.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  • © 2006- 2021 Vakblog – werken met informatie
    Aangedreven door WordPress en duizenden liters koffie // Theme: Tatami van Elmastudio
Top