Zomerse korting op de ebooks van Jack Vance deze maand

Jack Vance
Als je geen zin meer hebt om Nederlandse ebooks met watermerk DRM aan te schaffen dan zijn er gelukkig nog tienduizenden Engelse ebooks die je kunt lezen en aanschaffen. Als je liefhebber bent van SF en fantasy dan ben je misschien al wel bekend met SF Gateway, een initiatief van de Britse uitgever Gollancz, die duizenden klassieke SF en fantasy boeken als ebook beschikbaar maakt.

SF Gateway doet zijn uiterste best om die klassieke verhalen en schrijvers ook onder de aandacht te houden en onderdeel hiervan is een maandelijkse actie waarbij alle ebooks van één auteur een maand lang nog goedkoper te koop zijn. Met het overlijden van Jack Vance iets meer dan 2 maanden geleden kon het bijna ook niet uitblijven dat de grootmeester van SF in de maand augustus gekozen zou worden als auteur van de maand.

Daarmee zijn alle ebooks van Jack Vance die door SF Gateway uitgegeven worden – te herkennen aan de egaal gele voorkanten – deze maand voor 3,99 euro te koop in plaats van € 6,49. Ongeacht of je ze koopt via iBooks, Amazon, Kobobooks of Google Play Books.

jack vance
Wil je perse de ebooks zonder (Adobe) DRM kopen of wil je omnibussen van zijn series op de kop tikken dan moet je nog steeds op de site van Vance’s eigen uitgever zijn maar vier euro per ebook is een koopje om kennis te maken met Jack Vance of om – zoals ik – de verzameling compleet te maken.

#

Raymond Snijders

Sinds 1995 houdt Raymond zich bezig met de combinatie van ICT, bibliotheken en onderwijs vanuit het perspectief van (vooral) de bibliotheek en informatievoorziening. Thans is hij werkzaam bij de Hogeschool Windesheim als senior informatiebemiddelaar en houdt hij zich bezig met de digitale bibliotheek, contentlicenties, ebooks en auteursrecht. Over deze onderwerpen en de impact die ze (kunnen) hebben op het onderwijs en bibliotheken blogt hij sinds 2006 op zijn Vakblog. In 2013 won hij de Victorine van Schaickprijs voor zijn blog.

Comments (3) Write a comment

Leave a Reply

Required fields are marked *.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  • © 2006- 2021 Vakblog – werken met informatie
    Aangedreven door WordPress en duizenden liters koffie // Theme: Tatami van Elmastudio
Top