De VakantieBieb voor volwassenen is nu ook open

Op 1 juni ging de zomereditie van de VakantieBieb al open met een aanbod van 30 titels, onderverdeeld in de leeftijdscategorieën 6-9, 9-12 en 12+. De KB meldde gisteren dat er in een maand tijd al 40.000 nieuwe gebruikers bij zijn gekomen waarmee er nu ruim 618.000 geregistreerde VakantieBiebgebruikers zijn. Daarnaast bestelden een recordaantal van 2550 scholen dit jaar (1715 scholen in 2015) het promotiemateriaal over lezen in de vakantie.

Vanaf vandaag, 1 juli, zijn er nu ook 30 titels toegevoegd voor volwassenen die je tot en met 31 augustus kunt lezen!

VakantieBieb met nieuwe titels voor volwassenen

vakantiebieb volwassen juli2016
Er zijn titels toegevoegd van o.a. Youp van ‘t Hek, Suzanne Vermeer, Deon Meyer, David Baldacci, Jill Mansell en Tess Gerritsen.

De volledige lijst met titels vind je hier als PDF.


De VakantieBieb app is gratis voor zowel niet-leden als leden van de bibliotheek voor iOS en Android. Heb je de app(s) al geïnstalleerd, vergeet dan niet om ze te updaten zodat je de nieuw beschikbare titels ook te zien krijgt. Heb je dat na 1 juni al gedaan, dan zijn de 30 nieuwe titels voor volwassenen automatisch beschikbaar.

#

Raymond Snijders

Sinds 1995 houdt Raymond zich bezig met de combinatie van ICT, bibliotheken en onderwijs vanuit het perspectief van (vooral) de bibliotheek en informatievoorziening. Thans is hij werkzaam bij de Hogeschool Windesheim als senior informatiebemiddelaar en houdt hij zich bezig met de digitale bibliotheek, contentlicenties, ebooks en auteursrecht. Over deze onderwerpen en de impact die ze (kunnen) hebben op het onderwijs en bibliotheken blogt hij sinds 2006 op zijn Vakblog. In 2013 won hij de Victorine van Schaickprijs voor zijn blog.

Comments (3) Write a comment

Leave a Reply

Required fields are marked *.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  • © 2006- 2021 Vakblog – werken met informatie
    Aangedreven door WordPress en duizenden liters koffie // Theme: Tatami van Elmastudio
Top