vakantiebieb voor volwassenen 2017

De VakantieBieb voor volwassenen is nu ook open

Vanaf vandaag zijn de 35 titels voor de jeugd in de VakantieBieb app aangevuld met 31 gratis te lezen titels voor volwassenen. Je hebt nog even de tijd om ze te lezen want de VakantieBieb sluit op 31 augustus 2017.

Geschiedenis

Inmiddels heeft de VakantieBieb al een hele geschiedenis en zijn we inmiddels aan de vijfde (zomer)editie toe gekomen. Op 1 juni kwamen eerst de 35 titels voor de jeugd beschikbaar, onderverdeeld in de leeftijdscategorieën 6-9, 9-12 en 12-18, en vanaf vandaag 1 juli wordt de collectie aangevuld met 31 titels voor volwassenen.

VakantieBieb 2017 voor iedereen

vakantiebieb 2017
vakantiebieb 2017 volwassenen

Je kunt 31 romans en informatieve titels voor volwassenen nu in de app vinden met titels van o.a. Claudia de Breij, Susan Smit, Jojo Moyes, Tess Gerritsen en Deon Meyer. De lijst met titels vind je hier als PDF.

Je hebt ook dit jaar tot 31 augustus de tijd om alles uit te lezen voordat de VakantieBieb weer sluit. Tenminste, als je geen lid bent van de bibliotheek want ook dit jaar zijn de meeste titels terug te vinden in de collectie ebooks om te lenen. In de onderstaande Excel lijst zijn deze titels als hyperlink aangegeven.

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Download [13.18 KB]



De VakantieBieb app is gratis voor zowel niet-leden als leden van de bibliotheek voor iOS en Android. Heb je de app(s) al geïnstalleerd, vergeet dan niet om ze te updaten zodat je de nieuw beschikbare titels ook te zien krijgt. Heb je dit na 1 juni al gedaan, dan zijn de 31 nieuwe titels voor volwassenen automatisch zichtbaar zonder verdere updates.

#

Raymond Snijders

Sinds 1995 houdt Raymond zich bezig met de combinatie van ICT, bibliotheken en onderwijs vanuit het perspectief van (vooral) de bibliotheek en informatievoorziening. Thans is hij werkzaam bij de Hogeschool Windesheim als senior informatiebemiddelaar en houdt hij zich bezig met de digitale bibliotheek, contentlicenties, ebooks en auteursrecht. Over deze onderwerpen en de impact die ze (kunnen) hebben op het onderwijs en bibliotheken blogt hij sinds 2006 op zijn Vakblog. In 2013 won hij de Victorine van Schaickprijs voor zijn blog.

Comments (8) Write a comment

Leave a Reply

Required fields are marked *.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  • © 2006- 2021 Vakblog – werken met informatie
    Aangedreven door WordPress en duizenden liters koffie // Theme: Tatami van Elmastudio
Top