Geen tweetweekoverzicht week 45 2019

Ik heb geprobeerd deze week alsnog nieuwtjes te verzamelen zodat ik een tweetweekoverzicht kon vullen maar soms zit het echt allemaal even tegen. Afgelopen week kwam er heel slecht nieuws over de gezondheid van mijn vrouw en dan is het geen kwestie meer van balanceren van prioriteiten maar moet je vol voor je gezin en jezelf gaan.

De afgelopen twee maanden waren sowieso al gevuld met veranderingen en uitdagingen, en dit kwam er allemaal nog eventjes bij. Ik weet heel zeker dat ik het schrijven op Vakblog weer ga oppakken in de toekomst maar dat gaat zeker de komende weken en maanden niet (of niet veel) zijn.

Geen vaarwel maar zeker wel een tot later gewenst!

#

Raymond Snijders

Sinds 1995 houdt Raymond zich bezig met de combinatie van ICT, bibliotheken en onderwijs vanuit het perspectief van (vooral) de bibliotheek en informatievoorziening. Thans is hij werkzaam bij de Hogeschool Windesheim als senior informatiebemiddelaar en houdt hij zich bezig met de digitale bibliotheek, contentlicenties, ebooks en auteursrecht. Over deze onderwerpen en de impact die ze (kunnen) hebben op het onderwijs en bibliotheken blogt hij sinds 2006 op zijn Vakblog. In 2013 won hij de Victorine van Schaickprijs voor zijn blog.

Comments (34) Write a comment

Leave a Reply

Required fields are marked *.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  • © 2006- 2019 Vakblog – werken met informatie
    Aangedreven door WordPress en duizenden liters koffie // Theme: Tatami van Elmastudio
Top