Geen tweetweekoverzicht week 45 2019

Ik heb geprobeerd deze week alsnog nieuwtjes te verzamelen zodat ik een tweetweekoverzicht kon vullen maar soms zit het echt allemaal even tegen. Afgelopen week kwam er heel slecht nieuws over de gezondheid van mijn vrouw en dan is het geen kwestie meer van balanceren van prioriteiten maar moet je vol voor je gezin en jezelf gaan.

De afgelopen twee maanden waren sowieso al gevuld met veranderingen en uitdagingen, en dit kwam er allemaal nog eventjes bij. Ik weet heel zeker dat ik het schrijven op Vakblog weer ga oppakken in de toekomst maar dat gaat zeker de komende weken en maanden niet (of niet veel) zijn.

Geen vaarwel maar zeker wel een tot later gewenst!

#

Raymond Snijders

Sinds 1995 houdt Raymond zich bezig met de combinatie van ICT, bibliotheken en onderwijs vanuit het perspectief van (vooral) de bibliotheek en informatievoorziening. Thans is hij werkzaam bij de Hogeschool Windesheim als senior informatiebemiddelaar en houdt hij zich bezig met de digitale bibliotheek, contentlicenties, ebooks en auteursrecht. Over deze onderwerpen en de impact die ze (kunnen) hebben op het onderwijs en bibliotheken blogt hij sinds 2006 op zijn Vakblog. In 2013 won hij de Victorine van Schaickprijs voor zijn blog.

Comments (34) Write a comment

 1. Beste Raymond,
  Natuurlijk gaat privé voor alles. Heel veel sterkte thuis!
  Met vriendelijke groet, Anita Langeveld

  Reply

 2. Jeetje, Raymond, dat klinkt niet goed. Veel sterkte voor jullie allebei!

  Reply

 3. Heel veel sterkte Raymond. Zeer begrijpelijk dat je je gezin voorrang geeft. We kunnen wel even zonder.

  Reply

 4. Ik wens je alle nodige sterkte bij deze slechte ontwikkelingen en ik hoop dat alles ten goede zal gaan keren.

  Reply

 5. Ow Raymond. Prioriteit is heel duidelijk. Veel sterkte voor je vrouw en jezelf!
  Hartelijke groeten, Bert

  Reply

 6. Raymond, heel veel sterkte toegewenst de komende tijd, en dat uiteindelijk zich alles ten goede mag keren.

  Reply

 7. Beste Raymond,

  heel veel kracht en sterkte gewenst voor jou, jouw partner en jouw gehele gezin. Weet dat de medische techniek steeds meer kan doen. Ik hoop voor jullie dat het uiteindelijk toch nog allemaal goed komt.

  Reply

 8. Raymond, ik lees je stukjes met veel interesse, maar je gezin gaat écht voor, dat weet ik als geen ander. Ik denk dat iedereen snapt, dat je dit op een laag pitje zet. Veel sterkte de komende tijd.

  Reply

 9. Beste Raymond, wat een naar bericht. hopelijk keert alles ten goede. Heel veel sterkte in deze moeilijke tijd.

  Reply

 10. Gerard, geniet steeds van jouw stukjes, maar kan ook best zonder. Er is nu maar één ding belangrijk, en dat is jouw gezin. Heel veel kracht en liefde.

  Reply

 11. Klinkt heftig en verdrietig Raymond. veel sterkte voor jou en je gezin toegewenst.

  Reply

 12. Raymond, altijd met veel plezier je duidelijke blogposts en tweets overzichten gelezen. Ik kijk er naar uit als ze straks weer gaan verschijnen wanneer het privé beter met jullie gaat. Neem de tijd en beterschap gewenst.

  Reply

 13. Raymond, ook ik lees wekelijks je blog en heb zo al vele uurtjes op je website doorgebracht die mij veel plezier en kennis hebben gebracht. Dus ook ik kijk uit naar nieuwe posts. Maar het belangrijkste is natuurlijk de gezondheid van je vrouw en je gezin. Heel veel sterkte in de komende periode.

  Reply

Leave a Reply

Required fields are marked *.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 • © 2006- 2021 Vakblog – werken met informatie
  Aangedreven door WordPress en duizenden liters koffie // Theme: Tatami van Elmastudio
Top