Over Raymond

raymond snijdersAh, welkom bij de ‘about’ pagina! Vakblog is het blog van Raymond Snijders waarin ik schrijf over alles wat me in mijn vakgebied boeit. Het zal vaak te maken hebben informatievoorziening, auteursrecht, licenties, ereaders, ebooks, metadata of bibliotheken maar het kan ook best eens wat totaal anders zijn wat voorbij komt. Ik heb een hele brede opvatting van wat ik als mijn vakgebied zie. Behalve voor Vakblog schrijf ik ook regelmatig voor het vakblad InformatieProfessional en Blogpraat, de site van de twitterchat over alles wat met bloggen te maken heeft.

Ik werk als senior informatiebemiddelaar bij het Mediacentrum van de Hogeschool Windesheim maar alles op Vakblog is op eigen titel geschreven. Ik vertegenwoordig niet de mening van het Mediacentrum of die van Windesheim hoewel ik niet uitsluit dat er overeenkomsten te vinden zullen zijn.


View Raymond Snijders's profile on LinkedIn


Wil je een reactie naar me mailen zonder te reageren op een blogpost, of gewoon in contact komen, dan kun je onderstaand formulier gebruiken.

  Naam (verplicht)

  Je mailadres (verplicht)

  Onderwerp

  Je bericht

  • © 2006- 2021 Vakblog – werken met informatie
   Aangedreven door WordPress en duizenden liters koffie // Theme: Tatami van Elmastudio
  Top